24 Mayıs 2017 Çarşamba 22:49
Ağrı Belediyesi 2017 Ramazan Etkinliklerine Hazırlanıyor

Ağrı Belediyesi ramazan hazırlıklarını tamamladı

Ağrı belediyesi, Ramazan ayı boyunca kuracağı iftar sofrasında hem yemek ikramında bulunacak hem de ilahi konserler ve söyleşiler gibi birçok program düzenleyecek.

Ağrı belediyesi, Ramazan ayı boyunca kuracağı iftar sofrasında hem yemek ikramında bulunacak hem de ilahi konserler ve söyleşiler gibi birçok program düzenleyecek.

Ağrı Belediyesi Başkanı Musa Işın'ın talimatıyla Ramazan ayı etkinlikleri için tüm hazırlıklar devam ediyor.

Ağrı'da gerçekleştirdiği değişim projeleri ile birlikte sosyal faaliyetlere de önem veren Ağrı Valisi Musa Işın, Ramazan ayında bir dizi programın yapılması için talimat verdi.

Birbirinden ünlü isimler Ağrı'ya geliyor

27 Mayıs ile 24 Haziran tarihleri arasında Ağrı Belediyesi Ramazan Etkinlik Alanı Ordu Evi Yanında her gün çeşitli programların gerçekleştirileceği etkinliklerle Ağrı halkının güzel bir Ramazan ayı geçirmesi hedefleniyor.

Ağrı'da 'Ramazan Şenlikleri' adı altında gerçekleştirilecek olan programda;29 Mayıs’ta Sedat Uçan, 5 Haziran’da Hasan Dursun, 15 Haziran’da ise Abdurrahman Önül Ramazan ayının maneviyatını paylaşacaklar.

Ara günlerde ise yerel sanatçılar başta olmak üzere Hacivat-Karagöz ve bir çok farklı programlar sunulacak.

Musa Işın :Ramazan ayında da 29 gün boyunca her gün program var

Ağrı Valisi Musa Işın,yaptığı açıklamada, belediyeyi devraldıkları günden beri hem sosyal hem de kültürel hizmetleri yoğunlaştırdıklarını söyledi.

Belediyenin kültür biriminin ciddi projeler oluşturduğunu belirten Vali Işın, "Bu manada ramazan ayında da 29 gün boyunca her gün program var. Orduevinin karşısındaki otoparkta ramazan meydanı kuracağız. Orada ramazan çadırımız olacak." dedi.

Günde 400-500 kişiye iftar vereceklerini aktaran Işın, şöyle konuştu:

"Gençler ve çocuklar için lunapark kurulacak. Hünkar çadırımız olacak. Orada yine vatandaşlarımıza ücretsiz çay dağıtılacak. Zaman zaman çocuklara hediyelerimiz olacak. Dondurma, çikolata ikramımız olacak. Çocukları çok seviyoruz, onları sevindirmek istiyoruz ramazan ayında. Ayrıca yine aynı alanda 29 gün boyunca ses platformumuz kurulu olacak. Ulusal ve yerel sanatçılarımız yer alacak. Dolaysıyla dolu dolu bir ramazan ayı geçecek. Bunun dışında ayrıca bir planlama yaptık.

Ramazan ayında mahallelerde eşimle fakir ailelerle iftar yapacağız. Fakir ailelerin sofrasına gideceğiz, onlarla birlikte iftarımızı açacağız."

agri-belediyesi-2017-ramazan-etkinliklerine-hazirlaniyor.png

 

agri-belediyesi-2017-ramazan-etkinliklerine-hazirlaniyor-001.png

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.