01 Şubat 2021 Pazartesi 18:16
Ağrı Belediyesi Ekipleri Kar Temizliğine Devam Ediyor

Ağrı Belediyesi Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı karla mücadele ekipleri, yağışların etkili olduğu kentte karla mücadele çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. 

Kenti etkisi altına alan kar yağışının ardından harekete geçen Ağrı Belediyesi karla mücadele ekipleri, ana arter ve ara yolları açarak, buz kütlelerini kırıp, kaldırımları da temizleyerek vatandaşların sorunsuz bir şekilde ulaşımını sağlıyor.

Kar yağışının yağdığı ilk andan itibaren karla mücadele çalışmalarını hummalı bir şekilde yürüten ekipler, karla mücadele çalışmalarını başarılı bir şekilde sürdürüyor. Vatandaşların herhangi bir sorun yaşamaması için titizlikle çalışan ekipler, tüm olumsuzluklara anında müdahale etmek için teyakkuzda bekliyor.

Karla mücadele ekiplerini sahada denetleyen Belediye Başkanı Savcı Sayan, “Yoğun yağan kar yağışının sıkıntısını vatandaşlarımıza yansıtmamak için hep sahada olduk.

Ekiplerimiz mesai kavramı gözetmeden yoğun emek sarf ederek çalışmalarını sürdürüyor. Tüm ekip arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum. "ifadelerini kullandı. 

Son Güncelleme: 02.02.2021 01:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muhtar 2021-02-02 00:21:41

Gereksiz haber yapıyorsun uz b** götüren ağrının gerçek yüzünü halka göster bence