25 Haziran 2014 Çarşamba 21:36
AĞRI BELEDİYESİ HALKIN ACİL HİZMETLERİNE ÖNCELİK VERİYOR
 
Ağrı Belediye Başkanlığı görevini devralan eş başkanları mazbatalarını aldıkları günden itibaren çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
 
Ağrı Belediye eş başkanları Sırrı Sakık ve Mukaddes Kubilay mazbatalarını aldıkları günden itibaren çalışmalarında Halkın acil hizmetlerine öncelik verdiler. Bu çalışmalar öncelik sırasına göre aralıksız devam etmektedir. 
Ağrı belediyesi eş başkanları Sırrı Sakık ve Mukaddes Kubilay’ın talimatı ile halka hizmet götüren Başta Belediye başkan Yardımcıları Ömer Polat ve Halef Keklik belediye ekipleri ile gece gündüz çalışmalarına devam ediyor.
 
Çalışmalara başta temizlik kampanyası olmak üzere Ağrı’nın tüm caddelerini yıkattılar. Başta ana caddeler olmak üzere, parklara çöp konseylerini bırakarak, daha temiz bir Ağrı için her mahallede çöp toplama kampanyası başlattılar.  
Öncelikle Kağızman caddesinde bulunan öğretmenler evi karşısındaki yolda alt yapıdaki sorunu gidererek, yağan yağmurdan adeta göle dönüşen yolunda tamiratı yapıldı. Ağrı’nın Mahalle, cadde ve sokaklarında bulunan bozuk yollarında çoğunluğu düzeltiliyor.
 
Ayrıca belediye yaptığı çalışmalara halkı da katarak onların görüş ve önerileri doğrultusunda ortak bir çalışma yapıyor.







Son Güncelleme: 25.06.2014 23:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.