27 Nisan 2020 Pazartesi 15:39

Ağrı'da ihtiyaç sahiplerine yardımlar devam ediyor

​Vefa Sosyal Destek Grubu bünyesinde Ağrı Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi dağıttı.

Valilik bünyesinde kurulan Vefa Sosyal Destek Grubu, 65 yaş üstü ile kronik rahatsızlığı bulunanların ihtiyaclarını karşılayan devam ediyor.

Grup bünyesinde Ağrı Belediyesi ekiplerinin yardım çalışmalarına katılan Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, ihtiyaç sahiplerine gıda kolisi verdi.

Yapılan çalışma ile ilgili açıklama yapan Sayan, Vefa Grubu adına yardımları gönüllü dağıttıklarını söyledi.

Yoksul vatandaşlara ulaşmaya çalıştıklarını belirten Sayan, İBB tarafından dağıtılan 23 Nisan hediye kolilerindeki ayrıştırıcı kitaplara da değinerek tepki gösterdi.

Savcı Sayan, "İmamoğlu'na bir mesajım var. Biz, Vefa Sosyal Destek Grubu adı altında yardımları yerine ulaştırıyoruz. Farklı bir organizasyonla farklı hizmet anlayışı içine girmenin anlamı yok. Dolayısıyla umarım bu mesajı almışlardır. Devletin tekliği ve disiplini açısından önemlidir.

Burada 'AK Parti, CHP belediyesi' diye bir şey yoktur. Herkes üzerine düşeni yapacaktır ama 'Vefa Grubu' adı altında. Vefa Sosyal Destek Grubu devletin grubudur. Dolayısıyla hepimiz devletin belediyeleriyiz. Bu anlayışla hizmeti sürdürüyoruz." dedi. 

Son Güncelleme: 27.04.2020 16:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.