14 Şubat 2020 Cuma 12:17
Ağrı Belediyesi Karla Mücadele Çalışmalarına Devam Ediyor

Yağışların etkili olduğu bugünlerde karla mücadele çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor. 

Ağrı Belediyesi’ne bağlı karla mücadele ekipleri tarafından şehir merkezinde etkili olan kar yağışının ardından başlatılan kar temizleme ve taşıma çalışmaları aralıksız sürüyor. Kenti etkisi altına alan kar yağışının ardından çalışmalara başlayan Ağrı Belediyesi karla mücadele ekipleri, ana arter ve ara yolları açarak, buz kütlelerini kırıp, kaldırımları da temizleyerek vatandaşların sorunsuz bir şekilde ulaşımını sağlıyor. Kar yağışının başladığı ilk andan itibaren karla mücadele çalışması yürüten belediye ekipleri, Karla mücadele çalışmalarını başarılı bir şekilde sürdürüyor. 

Vatandaşların herhangi bir sorun yaşamaması için titizlikle çalışmalarını sürdüren ekipler, tüm olumsuzluklara anında müdahale etmek için teyakkuzda bekliyor. 

Etkili olan kar yağışının ardından ekiplerin sahada büyük bir titizlikle çalıştıklarını belirten Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, “ Yoğun yağan kar yağışının sıkıntısını vatandaşlarımıza yansıtmamak için her zaman sahada olduk. Ekiplerimiz mesai kavramı gözetmeden yoğun emek sarf edip çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Kar yağışının kentte etkisini arttırması ile karla mücadele ekiplerimiz gün boyu çift vardiya ile çalışmalarını 24 saat sürdürdü. 

Vatandaşlarımıza sorunsuz ve kaliteli hizmet sunmak için tüm imkanlarımızla ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz. “diye konuştu.

Son Güncelleme: 14.02.2020 17:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.