04 Mart 2020 Çarşamba 23:26
Ağrı Belediyesi Korona virüs önlemlerini Arttırdı

Ağrı Belediyesinden Korona virüs önlemleri


Tüm dünyada tedirginliğe sebep olan Korona virüs tehdidine karşı Ağrı Belediyesi, ilaçlama çalışmaları yapıyor. Belediye ekipleri, yürütülen ilaçlama çalışmaları kapsamında, özel kıyafetler giydikten sonra maske takarak dezenfekte işlemi yapıyor.

Yapılan çalışmalar ve alınan tedbirlerle halkın virüslerden olabildiğince uzak tutulması hedefleniyor. Hastalıkların yayılma ihtimali bulunan alanlarda çalışma yapan Ağrı Belediyesi ekipleri, belirlenen alanları ilaçladı.

İlaçlama çalışmaları ile alakalı önlemleri aldıklarını ifade eden Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, "Son günlerde tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Corona (Korona) virüs gündemde. Biz de ilimizde vatandaşların sağlığı ve huzuru için tedbirlerimizi bir üst seviyeye çıkardık.

Vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı alanlarda ve toplu taşıma araçlarımızda, temizlik ve dezenfekte işlemlerini artırdık. 
Belediye ekiplerimiz düzenli olarak çalışmalara devam edecek. "dedi.

Son Güncelleme: 04.03.2020 23:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.