03 Nisan 2021 Cumartesi 22:43
Ağrı Belediyesi'nden Abdullah Koç'a Tepki

Ağrı Belediyesi'nden HDP'li Milletvekili Koç'a tepki

Konu ile ilgili Ağrı Belediyesi tarafından yapılan basın açıklamasında, "Hiçbir personelimizin SGK kayıtlarında işten çıkış durumları asla mevcut değildir. Belediye personellerimizin tamamı görevlerinin başındadır. Asılsız olan bu iddia maalesef TBBM çatısı altında bulunan Abdullah Koç'u da yalancı durumuna düşürmüştür. Oysaki mevcut HDP belediye meclis üyelerinden de teyit sağlamaları mümkün olmasına rağmen algı yaratmak adına yapılan bu talihsiz açıklama Abdullah Koç'u da itibarsızlaştırmıştır." ifadelerine yer verildi.

Açıklamanın devamında, "Belediyemizde çalışanlar, belediye ve belediye mallarına gerekli özeni gösterdikleri sürece başımızın tacıdırlar. Ama sendika ağalarının ihtiraslarına uyarak belediyeyi, ulaşımı ve temizliği sabote eden, araçlarımızı kıran sıfır araçlara yatak sardıran,
kim olursa olsun gözünün yaşına bakmayız, gereğini Ağrılılar adına yaparız." denildi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.