25 Ağustos 2018 Cumartesi 18:53
Ağrı Belediyesi Personel Alım İlanı!

İŞKUR tarafından yayınlanan ilana göre; Ağrı Belediyesi 1 adet orman mühendisi pozisyonunda kamu personeli alımı yapacak. Orman Endüstri Mühendisi pozisyonuna alınacak kamu personelinin 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavına girmiş olması ve bunu ibraz etmesi gerekiyor. Orman Mühendisi alımı için adayların en az 5 (yıl) deneyimde aranan şartlar arasında.

Son başvuru tarihi 29 Ağustos 2018 tarihi olan talepte adaylar, Ağrı İŞKUR İl Müdürlüğünden ya da İŞKUR web sitesinden müracaat edebilecekler. Müracaat esnasında istenilen evrakları eksik ya da yanlış getirenlerin başvuruları geçersiz sayılacak. Adaylarda öncelik hakkı olanlara ayrıca sınav uygulanmayacak. Başvuran adaylardan öncelikli olanlar, belge tarihine göre talep sayısının üç katını geçmeyecek şekilde adres ve isimleri ile durumlarını açıklayıcı belge ile Ağrı Belediye Başkanlığına bildirilecek. Merkezi sınav kapsamında başvuran adaylardan en yüksek puan alandan en düşük puana göre sıralama yapılıp kamu personel alımı gerçekleştirilecek.

>>>>İŞ ALIM İLANI İÇİN TIKLAYIN!<<<< 

Son Güncelleme: 25.08.2018 19:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Özal 2019-04-25 09:19:22

Polat
İş arıyorum