24 Kasım 2018 Cumartesi 12:11
Ağrı Belediyesi tarafından öğretmenler arası voleybol turnuvası düzenlendi

Ağrı Belediyesi tarafından düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası, oynanan final karşılaşmasının ardından sona erdi.

Ağrı BelediyesiKültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Hayrettin Atmaca Lisesi Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Voleybol turnuvası 01 Kasım’da başlayıp 23 Kasım’da sona erdi. 33 okuldan 330 öğretmenin katıldığı turnuva 3 hafta sürdü. Turnuvanın finali İsmet Ömeroğlu İlkokulu ile Nurettin Dolgun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi takımları arasında oynandı.

Nurettin Dolgun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni 2-0’lık skorla geçen İsmet Ömeroğlu İlkokulu turnuvanın şampiyonu oldu.

Turnuvada dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Ağrı Valisi ve Belediye Başkanı Süleyman Elban, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Cemil Budak, Belediye Başkan Yardımcısı Halit Aydemir tarafından verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.