04 Eylül 2018 Salı 20:25
Ağrı Belediyesi Yeni Parkları Hızla Hizmete Açıyor

Ağrı Belediyesi, rengârenk ve daha yeşil bir Ağrı için bir çok mahallede park çalışmalarını yürütüyor.

Bu parklardan 4 tanesi tamamlanarak hizmete açıldı. Diğer parkların bir an evvel hizmete açılması için yoğun bir çalışma harcanıyor. Sosyal alanları çoğaltarak, vatandaşların dinlenip, çocukların oyunlar oynayabileceği güvenli alanlar oluşturan Ağrı Belediyesi, parkların sayısını arttırarak sosyal alanları genişletmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda başlanan Bulut, Abide, Kazım Karabekir ve Cumhuriyet parklarının tamamlanması ile mahalleler modern dinlenme alanları ve oyun gruplarına kavuştu. Parklar sadece çocuk oyun alanı ve yeşil alanla sınırlı değil spor alanları, dinlenme alanları gibi çeşitlilikle donatılıp vatandaşların ve çocuklarıın hoşça vakit geçirebileceği alanlar haline getirildi.

Parklarda vakit geçiren vatandaşlar, mahallelerine böyle modern yaşam alanları kazandıran Ağrı Valisi ve Belediye Başkanı Süleyman Elban ile belediye personeline teşekkür ederek çalışmaların özverili bir şekilde devam etmesi temennisinde bulundular.

Parkların tamamlanması ile ilgili açıklamalarda bulunan Vali ve Belediye Başkanı Süleyman Elban, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin daha sağlıklı bir nesil olarak yetişmesi için çocuk parkları ve spor alanlarının her mahallemizde çoğaltılması adına çalışmalarımız devam etmektedir. Parklarımızı özellikle modern çağa yakışır bir şekilde tasarlayıp uyguluyoruz.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.