10 Mart 2020 Salı 00:38
Ağrı Belediyesinden 300 Kadına 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Hediyesi

Suriye’nin İdlib kentinde rejim güçlerinin hain saldırısında şehit olan askerlerimiz için 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programlarını iptal eden Ağrı Belediyesi, kadınlar için farklı bir organizasyon yaptı.

Veysel Karani Türbesi’ne ziyaret düzenleyen Ağrı Belediye, farklı yaşlardaki 300 kadını sabah saatlerinde otobüslerle Siirt’e ücretsiz olarak gönderdi.

Ağrı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sevcan Tüzün, yaptığı açıklamada, şehitlere Allah’tan rahmet diledi.Kadınlar için farklı bir program düzenlediklerini anlatan Tüzün, “Belediye Başkanımız Savcı Sayan’ın talimatlarıyla 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebeti ile kadınlarımızı Veysel Karani Türbesi’ne gönderdik.

Kadınlar Günü için konser ve eğlence programı hazırlamıştık ama şehitlerimiz ve ülkemizdeki durumdan dolayı programı iptal etmek durumunda kaldık.” diye konuştu.

Son Güncelleme: 10.03.2020 00:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.