16 Mart 2020 Pazartesi 22:39

Ağrı Belediyesi Coronavirüs Önlemlerini artırdı 

Ağrı Belediyesi yeni tip coronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında yayılma riskinin en fazla olduğu toplu yaşam alanlarında dezenfekte ve hijyen çalışmalarını yoğunlaştırdı. 

Ağrı Belediyesi, virüsle mücadele kapsamında kent merkezinde belirlenen noktalara el dezenfektanları yerleştirdi. 

Ağrı Belediyesi, virüsün halk sağlığına verdiği zararın önüne geçmek ve yayılmasını önlemek için el hijyenine de büyük önem veriyor. Belediye ekipleri bu kapsamda vatandaşların yoğun olarak bulunduğu yerlere el dezenfektanları kurarak  önlemlerini artırdı.

Belediye ekipleri İlaçlama ve dezenfekte çalışmalarını ortak kullanım alanları, vatandaşların yoğun olarak kullandığı caddeler, kamu kurumları, otogar, toplu taşıma araçları, çöp konteynerleri ve belirlenen diğer noktalarda gerçekleştiriyor.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı SAYAN Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda;

Ağrı belediyemizin yeni hizmeti, yeni buluşu, el dezenfekte istasyonları şehrin bütün yerlerinde vatandaşlarımız bu hizmetten faydalana bilir hayırlı olsun. İnşallah en kısa zamanda bu koronavirüs belasından kurtulacağız... ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 16.03.2020 23:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vedat 2020-03-17 06:57:46

buluş dediğine bakarmısınız
istanbul büyük şehir belediyesi 2 ay önceden kurmuştu

Avatar
EFE 2020-03-17 11:15:15

İŞİN GÜCÜN REKLAM