08 Haziran 2017 Perşembe 23:03
Ağrı Belediyesinin Ramazan Etkinlikleri Konuğu İlahi Sanatçısı Hasan Dursun

Hasan Dursun Ramazan Etkinlikleri Kapsamında Ağrı’da

Ağrı Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler devam ediyor. Düzenlenen etkinlikte Barış Yavuz’un sunumuyla başlayan konserde ilahi sanatçısı Hasan Dursun, vatandaşlarla bir araya gelerek ilahiler seslendirdi.

Halkın yoğun ilgi gösterdiği programda ilahilere vatandaşlarda eşlik etti. Ağrı’da  olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek ramazan etkinlikleri dolayısıyla Ağrı Belediye Başkanı Musa Işın’a teşekkür etti.

Programın sonunda konuşan Vali Işın İlahi sanatçısı Hasan Dursun ve ekibine teşekkür ederek başladı. Işın “Biz geçen sene valilik olarak bu etkinlikleri organize etmiştik, bu sene belediye olarak yapıyoruz. İnşallah size en güzel hizmetleri yapacağız.Allah bizleri size karşı mahcup etmesin. Özellikle hanım kardeşlerimizi tebrik ediyorum, her zaman yanımızdasınız. Mahallelerimizde Aile destek merkezleri yapıyoruz kadınlarımız içim.

Ayrıca kadın ve çocuklarımızın rahat nefes almaları için parklar, gezinti alanları ve dinlenme alanları yapıyoruz.Allah sizlere güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. Ağrı Halkı buna layıktır.Sadece bu sene 27 tane projemiz hazırdır. Bunların hepsini uygulayacağız. Söz verdik Ağrı’yı yaşanabilir bir haline getireceğiz.dedi.

İlahi sanatçısı Hasan Dursun’a teşekkür eden Ağrı Valisi ve Belediye Başkanı Musa Işın kendisine plaket takdim etti.

agri-belediyesinin-ramazan-etkinlikleri-konugu-ilahi-sanatcisi-hasan-dursun.jpgagri-belediyesinin-ramazan-etkinlikleri-konugu-ilahi-sanatcisi-hasan-dursun-001.jpgagri-belediyesinin-ramazan-etkinlikleri-konugu-ilahi-sanatcisi-hasan-dursun-002.jpgagri-belediyesinin-ramazan-etkinlikleri-konugu-ilahi-sanatcisi-hasan-dursun-003.jpg

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.