25 Şubat 2017 Cumartesi 12:25
Ağri Beşir Derneği Engelli Bir Çocuğa Tekerlekli Sandalye Bağışladı

Ağri beşir derneği temsilciği , engelli bir çocuğa manuel tekerlekli sandalye , bağışladı.Ağri beşir derneği başkanı umut oğur, özeyir emir şam isimli 10 yaşındaki engelli çocuğa tekerlekli sandalye hediye etti.

Özeyir emir şamın babası mehmet abidin şam derneğimize baş vurarak engelli ve yaşının ilerlemesi sonucu çogunu taşımayacak halde oldugunu annesin bel fıtıgı rahatsızlıgı oldugunu bizden tekerlekli sandeleye ihtiyaçı oldugunu bizlere söyledi bizlerde dernek olarak üstümüze düşen görevi yerine getirerek manuel tekerlekli sandelye yi bizlre isimini vermeyen bir bağişcımız alarak bizlere teslim etti..

Bizlerde özeyir emir şam ve ailesi adına kendisine teşekkür ettik.

AGRİ GAZİ Mahallesi'nde ikamet eden mehmet abidin şamın  engelli çocuguı şamın'ın bir nebze olsun yüzünün gülmesini sağlayan beşir derneğine ve gönüllerine ve bağişcımıza teşekürr ederiz inşllah sadece özeyir ve onun gibi nice yatalak engelli çocuklarımız var.

İnşallah sizlerin sayesinde ve yapacagınız bağişlar yüzleri güldürmeye devam edecektir. Durumu müsait olan vatandaşların bağış yapmaları yönünde çağrıda bulundu.

agri-besir-dernegi-engelli-bir-cocuga-tekerlekli-sandalye-bagisladi.jpgagri-besir-dernegi-engelli-bir-cocuga-tekerlekli-sandalye-bagisladi-001.jpgagri-besir-dernegi-engelli-bir-cocuga-tekerlekli-sandalye-bagisladi-002.jpg

 

 

 

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.