05 Aralık 2018 Çarşamba 10:46
Ağrı Beşir Derneği'nden Büyük Yardım

Beşir Derneği Ağrı Şubesi, Yüzüncü Yıl mahallesinde bulunan bir eve yardım eli uzattı.

Beşir Derneği, kendilerine ulaşan bu aileyi geri çevirmedi. Yüzüncü Yıl mahallesinde ikamet eden ailenin durumunu gören Beşir Derneği Gönüllüleri hemen işe koyularak, ailenin evini tadilata soktular. Çatısından su damlayan evin çatısını kendi işçilikleri ile yaparak ailenin duasını aldılar. Çatı tadilatı 3 gün sürdü ve 3. günün sonunda aileye teslim edildi.

Teslim ettikleri sıra çocukların sevinçlerinin görülmeye değer olduğunu kaydeden Beşir Derneği Ağrı Temsilcisi Umut Oğur: "Bir kaç gün önce bizlere "Abi Allah için yardım edin, çocuklarım aç, evimde ekmek bile yok. 2 Odalı bir evde kalıyorum evim damlıyor." diye bir mesaj geldi. Bizlerde gece saat 21:00 sularında Beşir Derneği Gönüllüleri ile beraber aileyi ziyaret ettik ve gördüğümüz manzara bizi şok etti. Ev 2 odalı ve evin tavanı yağmur gibi damlıyor. Ailenin ve 4 çocuğun başında anneleri var, babaları cezaevinde. Evin küçük kızlarından olan Meryem kalp hastası ve ameliyat olmadığı takdirde 18 yaşında kadar öleceğini doktorlar bildirmiş. Bizlerde bir parçada olsa yardım edebilmek adına, evin mutfak malzemesini dernek olarak aldık ve derneğimize kayıtlarını yaptık. Bu doğrultuda yardımlarımız sürekli olarak devam edecek. İçler acısı olan evlerinin çatısını ise yine Beşir Derneği ve Gönüllüleri ile beraber işe koyularak tadilata soktuk ve bitirdik Allah'a şükür. Evi yapılmış bir şekilde teslim ettikten sonra ki çocukların mutluluğu gerçekten görülmeye değerdi." dedi.

Sözlerine devam eden Umut Oğur: "Bu hayırda ortak olan bütün bağışçılarımızdan Allah razı olsun." diyerek bağışçılarına teşekkürlerini iletti.

Son Güncelleme: 05.12.2018 10:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
abdal 2018-12-09 03:10:37

insanların aleni bir şekilde fotoğraflandığı gururlarının hiçe sayıldığı dernek reklamının yapılması için riyakarlığın meşru sayıldığı ne iğrenç bir haber. o insanlar muhtaç olabilir bunu neden fotoğraflarını paylaşarak zor durumlarını insanlara ifşa ediyorsunuz siz riyakarca yardım edeceksiniz diye insanların gururuyla oynamayın. sağ elin verdiğini sol el görmesin.