19 Haziran 2017 Pazartesi 22:32
Ağrı Beşir Derneği Temsilciliği 400 Kişilik İftar Yemeği Verdi

Ağrı Beşir Derneği Temsilciliği 400 Kişilik İftar Yemeği Verdi

Ağrı Beşir Derneği Başkanı Umut Oğur yaptığı açıklamada Beşir derneğinin yurtdışı da 55 ülkede faliyet yaptıgını yurtiçinde 252 temsilciliği 35 paylaşım mağazası Suriye'de güvenlik bölgede günlük 70 bin kişilik sıcak yemek dağıtımı Suriye'de kurduğumuz mobil fırınımızda 150 bin adet ekmek dağıtımı yapıyor 15 gün önce 5 bin kişilik mobil aş evi hizmette girmiştir.

İhtiyaç Suriyeli ailelere ve yurt içindeki ihtiyaç sahibi ailelere sıcak yemek dağıtımına başlamıştır ..

Oğur ağrıda her ay 50 aileye gıda yardımı yaptığını ve ramazanda bu ramazan garip kalmasın sloganıyla 400 aileye gıda yardımı ve bir kap bir kalp projesiyle evlerden hazırlanan sıcak yemekleri iftar vaktine 2 saat kala ihtiyaç sahihlerinin evlerine dağıtıyoruz inşallah bu bayramda Suriyeli Afganlı ve Ağrılı ihtiyaç mağdur ve yetim 200 aileye bayramlık hediye edeceğiz inşallah.

Beşir Derneği Başkanı Umut Oğur Bizi kırmayıp Beşir derneği iftar yemeğine katılan Ağrı Semerkant Vakıf Başkanı Mehmet Karhan, Ak Parti İl Başkanı Kemal Atmaca ve çok sayıda stk temsilcisine burdan teşekkür ediyorum dedi.

agri-besir-dernegi-temsilciligi-400-kisilik-iftar-yemegi-verdi.jpgagri-besir-dernegi-temsilciligi-400-kisilik-iftar-yemegi-verdi-001.jpgagri-besir-dernegi-temsilciligi-400-kisilik-iftar-yemegi-verdi-002.jpgagri-besir-dernegi-temsilciligi-400-kisilik-iftar-yemegi-verdi-003.jpg

Son Güncelleme: 18.01.2018 07:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.