03 Haziran 2018 Pazar 12:04
Ağrı Beşir Derneği Temsilciliğinden STK'lara iftar yemeği

Ağrı Beşir Derneği Temsilciliği 400 Kişilik İftar Yemeği Verdi


Ağrı Beşir Derneği Başkanı Umut Oğur yaptığı açıklamada, Beşir derneğinin yurtdışı da 55 ülkede faliyet yaptıgını yurtiçinde 252 temsilciliği 35 paylaşım mağazası Suriye'de güvenlik bölgede günlük 70 bin kişilik sıcak yemek dağıtımı Suriye'de kurduğumuz mobil fırınımızda 150 bin adet ekmek dağıtımı yapıyor dedi.

Ayrıca Suriye'nin 4 ayrı bölgesinden 4 sosyal market faaliyete açtık bu sosyal marketlerimizde Suriyeli Aileler bedava aliş veriş yapıyorlar Arakanda gazzede aşevilerimizi açtık ordaki mazlum insanlar günlük sıcak yemek dağıtımı yapılıyor ve Türkiye de 5 bin kişilik mobil aş evi hizmette girdi.


İhtiyaç Suriyeli ailelere ve yurt içindeki ihtiyaç sahibi ailelere sıcak yemek dağıtımına başlamıştır ..
Ağrı Beşir Derneği Umut Oğur konuşmasında, Ağrı'da her ay 80 aileye gıda ve et yardımı yaptığını ve Ramazanda "Bu Ramazan’da yüzleri güldürüyoruz" sloganıyla 400 aileye gıda yardımı ve et yardımı ve bir kap bir kalp projesiyle evlerden hazırlanan sıcak yemekleri iftar vaktine 2 saat kala ihtiyaç sahihlerinin evlerine dağıtıyoruz inşallah bu bayramda Suriyeli Afganlı ve Ağrılı ihtiyaç mağdur ve yetim 400 aileye bayramlık hediye edeceğiz.

Bizi kırmayıp Beşir derneği iftar yemeğine katılan Ağrı Semerkand Vakıf Başkanı Mehmet Karhan,Astop Başkanı Saim Alpaslan, STK temsilcilerine ve basın mensuplarına burdan teşekkür ediyorum .

Anahtar Kelimeler:
Ağrı Beşir Derneği
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.