14 Ocak 2018 Pazar 22:04
Ağrı Beşir Derneğinden Suriye'li savaş mağdurlarına 1 Tır Yardım

Ağrı Beşir derneği suriye'deki yardim çalışmalarına devam ediyor.

BEŞiR Derneği Ağrı Şube Başkanı Umut Oğur, Beşir Derneği olarak suriye sınırındaki aşevimizde 20 bin kişilik sıcak yemek dağıtıp, ekmek fırınımızda 20 bin kişilik ekmek üretiyoruz dedi.

Bu gün Ağrı'da hayır sever vatandaşlarımızın destekleri ile Suriye'ye bir Tır dolusu malzeme topladık. tırımızdaki malzeme 20 ton un 1770 kg pirinç 614 kg mercimek 1565 kg bulgur 566 litre sıvı yağ ve 53 koli elbise bulunmaktadır diye Beşir Derneği Ağrı Şube Başkanı Umut OĞUR, desteğini bizden esirgemeyen semerkand vakfına  Semerkand Gönüller’ine BEŞiR derneği gönüllerine mostar gençliğine, Ağrı kardeşlik platformuna, değerli stklara ve değerli Ağrı halkına bu yardımı yapan bütün BEŞiR Derneği bağişcılarına teşkkür etti.

Oğur ayrıca, destek olan tüm herkesten rabbim razı olsun inşaallah bu yardımların devamı gelecek diyerek mazluma el uzatmayı görev bilenlere selam olsun dedi.

Son Güncelleme: 14.01.2018 14:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.