16 Haziran 2014 Pazartesi 15:15
Ağrı Beşir Derneği'nin Ramazan Paketi Yardımı Başladı

Beşir Derneği Ağrı temsilciliği tarafından maddi durumu yetersiz ailelere Ramazan yardımına başlandı.

 

Ağrı’da faaliyetlerini devam ettiren Beşir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Temsilcileri, Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerinin yanında olarak onlara gıda ve diğer yardım malzemelerinden ulaştırmaya başladılar..

 

28 Haziran Cumartesi günü başlayacak mubarek Ramazan ayı öncesinde Ağrı Beşir derneği Ramazan paketi yardımların ihtiyaç sahibi aileleri tek tek tespit ederek dağıttıklarını söyleyen Beşir Derneği Ağrı Temsilcisi Kadir ÇELİK, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ve muhtaç ailelere yardımlarının devam edeceğini belirterek, hedeflerinin Ramazan ayı öncesi İhtiyaç sahibi Ailelerinin gönüllerini yapmak olduğunu söyledi.

 

Beşir Derneği Temsilcileri Ramazan paketi yardımlarında kendilerine destek veren Ağrı Semerkand Vakfına teşekkür ettiler.





Son Güncelleme: 16.06.2014 15:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.