07 Şubat 2020 Cuma 10:41
Ağrı Çimento Fabrikası ARKOZ Köylerde Sağlık Taraması Yaptırdı

Ağrı Çimento Fabrikasından Sosyal Etkinlik Projesi

Çevre Köylerde Sağlık Taraması

Fabrika Çevresinde Bulunan Köylerde Sağlık Taraması Yapıldı

AĞRI ÇİMENTO FABRİKASI SAĞLIK EKİBİ ve Çalışanlarının organize ettiği etkinlikte, Tanıktepe köyü, Yalinsaz Köyü, Üçmurat köyü ve Düztepe Mezrasında Köy sakinleri için düzenlenen Sağlık Taraması çalışmalarına Tanık Tepe köyünde başlandı.

ilçe sağlık müdürü Turan SAYDAM, Ağrı Çimento Fabrikası Genel Müdürü Cengiz ÇELİK 'in yerinde incelediği etkinlikte köy sakinleri ile hasbihal edildi. Köy sakinleri düzenlenen etkinlikten memnuniyetlerini dile getirdiler.

Etkinlikte dört bölgede 158 hane, 840 kişi, ve 152 öğrencinin sağlık taramasından geçirilmesini hedeflediklerini dile getiren Arkoz Sağlık Ekibi, Fabrika çalışanlarımızla köy sakinleri için el ele vererek çalışmalara başladıklarını ifade ettiler.

Ayrıca köylerde acil durumlarda hasta nakli için Fabrika Ambulansının köy sakinlerinin hizmetinde olduğu ifade edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.