06 Eylül 2018 Perşembe 16:33
Ağrı Cumhuriyet Caddesi Yenileniyor!

Ağrı Belediyesi, kentin en işlek caddesi olan Cumhuriyet Caddesi’nde yenileme çalışmalarına başladı.

Ağr Belediyesinin doğalgaz ve altyapı düzenlemeleri ile startını verdiği çalışmaların tamamlanması ile üstyapı çalışmalarına başlanacak. Cumhuriyet Caddesi başlatılan çalışmalarla beraber caddenin adına yakışır yepyeni bir görünüme ve kullanıma kavuşacak. Caddenin mevcut görünümünde kullanılan malzemenin kullanışlı olmamasından dolayı ilimizin mevsim şartlarını karşılayacak, uzun ömürlü ve cadde görselini olumlu yönde etkileyecek olan granit zemin kullanılacak. Yapılacak çalışma cadde esnafının ticari yapısına uygun olarak tasarlanmış olup uzun yıllar hizmet  verecek düzeyde olacak.

Ağrı Valisi ve Belediye Başkanı Süleyman Elban, Cadde esnafı ile yaptığı görüşmede olumlu sonuç almasının ardından yetkililere çalışmaların hızla gerçekleştirilip Ekim ayı içerisinde bitirilmesi talimatını verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İbrahims yılmaz 2021-10-20 13:19:35

Kalabalık güzel bir cadde doğrusu ağrılılar saygıdeger insanlar gittim gezdim alışveriş yaptım sevdim teşekkürler ağrı

Avatar
İbrahims yılmaz 2021-10-20 13:19:54

Kalabalık güzel bir cadde doğrusu ağrılılar saygıdeger insanlar gittim gezdim alışveriş yaptım sevdim teşekkürler ağrı