22 Ocak 2019 Salı 15:14
Ağrı'da 10 Gündür Haber Alınamayan Şefik KILIÇ Aranıyor!

Doğubayazıt ilçe merkezine 50 kilometre uzaklıktaki Sarıbıyık köyünde, 10 gün önce sabah saatlerinde evinden ayrılan 3 çocuk babası Şefik Kılıç (37), bir daha geri dönmedi.

Ailesi, 3 gün dönmesini beklemelerine rağmen kayıplara karışan Kılıç'ın bulunması için durumu Suluçem Jandarma Karakolu'na bildirdi.

Bunun üzerine, Kılıç ailesi ve köylülerin ifadesine başvuran jandarma ekipleri, Şefik Kılıç'ı bulmak için arama çalışması başlattı.

Kılıç'ın ağabeyi Adem Kılıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kardeşinin 13 Ocak Pazar sabahı saat 08.30'da kahvaltısını yaptıktan sonra evden ayrıldığını söyledi.


Kardeşinin aynı gün saat 10.00'da köydeki bakkalda görüldüğünü anlatan Kılıç, şu bilgileri verdi:

"Kardeşim en son köydeki bir bakkalda çay içerken görülmüş. Kardeşimin eşi, kaybolduğunu ağabeylerine haber vermiş. Onlar da bize 3 gün sonra haber verdiler. Haber alır almaz durumu karakola bildirdik. Köye gelen ekiplerin arama çalışması sürüyor."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.