11 Ocak 2021 Pazartesi 22:14
Ağrı'da 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesinde İstiklal Marşı Okundu

İstiklal Marşı okuma programı düzenlendi

Ağrı'da temsili olarak 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesinde düzenlenen programa Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, okul idaresi ve öğretmenler katıldı.

İstiklal Marşı'nın ardından bir açıklama yapan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, "Sayın Bakanımızın çağrısı ile bugün tüm Türkiye'de olduğu gibi Ağrı merkez ve ilçelerinde bulunan okullarda da aynı anda öğretmenlerimizle, yine velililerimiz evlerinde, öğrencilerimiz EBA TV karşısında İstiklal Marşı'mızı okuduk. Pandemi nedeni ile uzun zamandır öğrencilerimiz ile birlikte İstiklal Marşı'mızı okuyamıyorduk, farkındalık olması için Bakanımızın çağrısı üzerine Ağrı'da bu etkinliğe katıldık. İnşallah en kısa sürede yüz yüze eğitime başlayıp öğrencilerimiz ile birlikte İstiklal Marşı'mızı okuruz." dedi. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.