19 Temmuz 2019 Cuma 16:25
Ağrı'da 15 Temmuz Şehitleri Anısına Kösedağ Zirve Tırmanışı Yapıldı

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANISINA KÖSE DAĞI ZİRVE TIRMANIŞI
Ağrı Dağcılık İl Temsilciliği, Ağrı İbrahim Çeçen Dağcılık kulübü ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Köse Dağına zirve tırmanışı yapıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmetşafi Erim, Ağrı Dağcılık İl Temsilcisi Servet Arslan, AÇS İl Müdürlüğü personelleri ve Ağrı Dağcılık İl Temsilciliğinden oluşan 44 kişilik ekip, 15 Temmuz şehitlerini anmak amacıyla deniz seviyesinden 3 bin 433 metre yüksekliğinde bulunan ve Türkiye’nin 13’üncü büyük dağı olan Köse Dağı zirvesine tırmanış gerçekleştirdi.

Darbelere karşı düzenlenen tırmanışta konuşan İl Müdürü Mehmetşafi Erim, “Fetullahcı terör örgütü mensupları tarafından yapılan 15 Temmuz darbe girişimini protesto etmek ve şehitlerimizi anmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik. 15 Temmuz şehitlerimiz anısına Pazar günü düzenlediğimiz Köse Dağı zirve tırmanışında, ekip arkadaşlarımızla zirveye 3 saatte çıkılıp, 2 saatte inilmiştir.

Toplam 5 saat süren etkinlikte Pazar günümüzün tamamı 15 Temmuz şehitlerimize ayrılmıştır” dedi. Zirve tırmanışı, 15 Temmuz şehitlerine dua ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Son Güncelleme: 19.07.2019 16:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emre şahvelet 2019-07-22 08:47:52

sarı yelekli çocuk benim tırmanış 5 saat sürdü çok zorlu bir tırmanıştı doğrusu