23 Aralık 2020 Çarşamba 21:00

Doğu'da 522 köy yolu ulaşıma kapandı

Kar ve tipi nedeniyle Doğu Anadolu'daki 4 ilde 522 köy yolunda ulaşım sağlanamıyor.

İki gündür aralıklarla devam eden kar yağışı Ağrı'da hayatı olumsuz etkiledi. Kar ve yer yer yaşanan tipi nedeni ile Ağrı'da 328 köy yolu ulaşıma kapandı.

Ağrı Belediyesi, Ağrı İl Özel İdaresi ve Karayolları 123. Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kapalı köy yollarının açılması ve şehirlerarası yollarda aksaklıkların yaşanmaması için çalışmalar sürdürülüyor.


Sabahın ilk ışıkları ile iş yerlerini açan vatandaşlar da işyerlerinin önünde biriken karları temizlemeye çalıştı.

Kar yağışının etkisini sürdürdüğü diğer bir il ise Erzurum. Dün Erzurum'da başlayan ve gece saatlerinde etkisini artıran kar yağışı nedeniyle mahalle statüsündeki 150 köy yolu ulaşıma kapandı.


Büyükşehir Belediyesinin karla mücadele ekipleri, kapalı yollarının ulaşıma açılması için çalışma başlattı.

Kar ve tipi nedeniyle, Erzincan'da 19 ve Kars'ta da 25 köy yolu ulaşıma kapandı. Karla mücadele ekipleri, iş makineleriyle kapalı köy yollarında kar küreme ve tuzlama çalışması yürütüyor.


 

Son Güncelleme: 23.12.2020 19:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.