12 Kasım 2020 Perşembe 19:37
Ağrı'da 4. Ahmed-i Hani Sempozyumu Online Olacak

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nde 'İslam'da Sağlık ve Koruyucu Hekimlik' temalı 4. Uluslararası Ahmed-i Hani Sempozyumu, korona virüs nedeniyle online olarak gerçekleştirilecek.

AİÇÜ tarafından düzenlenen 4. Uluslararası Ahmed-i Hani Sempozyumunda birçok ülkeden 52 bilim insanı bildirilerini online olarak sunacaktır. Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, iki gün sürecek sempozyumda bilim insanları tarafından Sağlık ve Koruyucu Hekimlik konusunda yapılan çalışmaların tüm yönleri ile ele alınacağını söyledi.

Prof. Dr. Karabulut sempozyumla insan sağlığı konusunda 21. Yüzyıl dünyasının ihtiyaç duyduğu birçok ilke ve esasla ilgili çalışmaların yapılmasına ve bu çalışmaların halka sunulmasına katkı sağlanmış olacağını belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.