10 Ekim 2017 Salı 19:40
Ağrı'da 4. Dönem İl Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

İl Özel İdare Toplantı Salon’unda gerçekleşen toplantıya İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları, Yatırımcı kurum ve kuruluşların Bölge Müdürleri ile ilgili Kurum Müdürleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Vali Süleyman Elban,’’ Ağrı’da yapılan projelerle ilgili genel anlamda değerlendirmeleri aldıktan sonra, koordinasyon ile ilgili hususlarda sizlerin görüş, öneri ve katkılarınızı dinlemek isterim. İlimizde 2017 yılı içerisinde toplam 410 proje yer almaktadır. 82 proje tamamlanmış, 69 projeye başlanmamış olup diğer projeler yapım ve ihale aşamasındadır. Projelerin yatırım ödeneği yaklaşık 2 Milyar 600 Milyon TL, yatırımlara bu yıl ödenecek hibe ödeneği yaklaşık 500 milyon TL’dir. 2017 yılı ile ilgili nihai ve sağlıklı değerlendirmeyi, 2018 yılı ocak ayında yapılacak olan 1.dönem değerlendirme toplantısında tam anlamıyla alabiliriz. Bu toplantının ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederek toplantıyı başlatıyorum’’ dedi.

Vali Süleyman Elban, konuşmasının ardından ilgili kurumların Bölge ve İl Müdürleri sunumlarını gerçekleştirerek, yatırımcılar hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Son Güncelleme: 18.01.2018 08:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.