17 Eylül 2017 Pazar 09:42
Ağrı'da 6-10 yaş arası çocuklar namaz için yürüdü

agrida-cocuklar-namaz-icin-yurudu.jpgagrida-cocuklar-namaz-icin-yurudu-001.jpgagrida-cocuklar-namaz-icin-yurudu-002.jpg

Ağrı'da faaliyetlerde bulunan Kur'an Nesli Platformuna üye Mustazaflar Cemiyeti tarafından, küçük çocuklara yönelik "Hayat namazla güzeldir" sloganıyla yürüyüş düzenlendi.

Kur'an Nesli Platformu, 6-10 yaş arası çocuklar için namaz ayı olarak ilan edilen ağustos ayında 3 aylık namaz öğretimi programı düzenlemişti.

Bu kapsamda, Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesinden başlayıp Merkez Camii'nde sona eren yürüyüşe birçok çocuk katıldı. Kız ve erkek çocukları, ellerindeki Kürtçe, Türkçe ve Arapça dövizlerle beraber yürüyüş boyunca salavatlar getirdiler.

Yürüyüşten sona Musa Ağa Camii'nde hep beraber namaz kılınırken, daha sonra cemiyetin konferans salonunda bir etkinlik düzenlendi.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan etkinlik, minik çocukların seslendirdiği şiirlerle devam etti.

Etkinlikte bir konuşma yapan İlahiyatçı Şaban Gökhan, bu eğitimde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Çocuklara sahip çıkılması gerektiğini söyleyen Gökhan, İslam düşmanı yapıların çocukları zehirlemek için sinsice faaliyetler içinde olduklarını belirterek, namaz programı gibi etkinliklerin çocukları Kur'an bülbülleri yapacağını dile getirdi.

Programın sonunda çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

Son Güncelleme: 18.01.2018 11:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.