07 Nisan 2018 Cumartesi 11:13
Ağrı'da 8. Kurumlar Arası Futbol Ligi Kuraları Çekildi

Kurumlar Arası Futbol Ligi Kuraları Çekildi

Ağrı'nın en geniş katılımlı ligi olan 8.Kurumlar Arası Futbol Ligi, kura çekimi Ağrı ASKF'nin Aydın Kasar Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

ASKF Başkanı Erkan Kösedağ, Kamu Kurum ve Kuruluşların temsilcilerinin katıldığı kura çekimi öncesinde katılımcılara hitaben konuşan ASKF Başkanı Erkan Kösedağ "Ağrı'da hiç bir etkinliğin önünde 8. ibaresini veya geleneksel ibaresini bulamazsınız. Şükürler olsun ki sizlerinde desteği ile kesintisiz olarak 8 yıldır bu turnuvayı düzenleyerek artık geleneksel bir hale getirdik. 2011 yılında başlayan ilk turnuvada söylediğimizi bugünde aynı şekilde söylüyoruz.

Amacımız kesinlikle buradan bir şampiyon çıkarmak değil. Bizim için her kurum şampiyondur. Biz sizlerin kamusal alanda yaşadığınız yorgunluğu ve stresi azda olsa üzerinizden atmanız ve spor yapmanız için bu turnuvayı tertipliyoruz. Bu turnuvanın diğer bir amacıda sizin birbirleriniz ile sosyal bir ortam oluşturmanıza katkıda bulunmak. 33 takımın hepsine başarılar dilerim." dedi

Konuşmalar ve teknik sunum sonrasında kura çekimi yapıldı. Turnuvada 8 grupta 33 takım mücadele edecek. Turnuva sonunda gol kralı, en yaşlı futbolcu, en iyi kaleci ve en centilmen futbolcu ve takıma plaket takdim edilecek. Finalist takımlara toplamda 3000 TL ödül dağıtılacak. Karşılaşmaların 11 Nisan'da başlaması kararlaştırılırken, müsabakalar Yıldız Halı Saha tesislerinde oynanacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.