02 Ağustos 2018 Perşembe 13:02
Ağrı'da '86. Alt Güvenlik Komite' Toplantısı Yapıldı

Ağrı'da, Vali Süleyman Elban ve İran'ın Maku Fermandarı Şahin Alizadeh başkanlığında 86. Alt Güvenlik Komite toplantısı gerçekleştirildi.

Ağrı Valiliği Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen 86. Alt Güvenlik Komite toplantısında iki ülkenin sınır güvenliği ve terör konusu konuşuldu. Toplantıya, Ağrı Valisi Süleyman Elban, Iğdır Vali V. Kemal Duru, Gürbulak Mülki İdare Amiri ve Doğubayazıt Kaymakamı Ulaş Akhan, Urumiye Başkonsolosluğu Ateşe Yardımcısı Nazım Akarkamçı, Ağrı İl Jandarma Komutan V. Gürgün Derililioğlu, Iğdır İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Başakçı, Ağrı İl Emniyet Müdür V. Levent Akbaş, Iğdır İl Emniyet Müdür V. Necdet Çoban, Gürbulak Gümrük Bölge Müdür V. Ramazan Turan ile İranlı mevkidaşları katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.