30 Mart 2018 Cuma 17:15
Ağrı'da 9. Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışmaları Düzenlendi

İmam Hatip Ortaokulları arası 9'ncu Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışmaları Ağrı İl elemeleri İmam Hatip Ortaokulu ve Muhammed Celali İmam Hatip Ortaokulu'nun koordinatörlüğünde gerçekleştirildi.

Ağrı merkez 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu Konferans Salonu'nda yapılan 9'ncu Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışmaları Ağrı Ön Elemeleri programına Vali Yardımcısı Onur Körükçü, Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Atmaca, İbrahim Çeçen Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adem Yerinde, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Şafi Erim, okul idaresi, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program Kur'an-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Okulların tanıtım videosununda izletildiği programda, ilçeler ile birlikte 9 okul katılım sağladı. Programın devamında Ağrı İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu işaret dili gösterisi ve öğrenci korosu büyük bir beğeniyle izlendi. Arapça şiir ve kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilere çeyrek altın ve yarım altın ödülleri verildi. Program, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.