12 Haziran 2020 Cuma 23:37
Ağrı'da Acil Durumlar Dışında Hasta Kabul Edilmeyecek

Ağrı İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada, vatandaşlara sunulan sağlık hizmetlerinde her hangi bir mağduruiyet yaşamamaları ve sağlık merkezlerinin hizmetlerinde aksama yaşanmaması adına il genelindeki hastanelerde poliklinik hizmetlerinin 15 Haziran Pazartesi günü itibari ile sadece Merkezi Hastane Randevu Sisteminden 182 (MHRS) alınan randevu ile verileceğini ve acil haller dışında randevusuz hasta kabul edilmeyeceği bildirildi.

Açıklamada: " Sağlık Bakanlığımızın talimatı gereğince 15.06.2020 tarihinden itibaren 182 MHRS üzerinden alınacak randevular ile tüm diş tedavileri yapılacaktır. Randevusuz ve acil haller (Şiddetli diş ağrısı, yüzde şişlik, travma) dışında hasta kabul edilmeyecektir.

Kamuoyuna saygı ile duyrulur." ifadelerine yer verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakan tava 2020-06-13 22:03:10

Eskiden devlet hastanesi doktorları zaten hastaya uzaktan bakıp baştan saviyordu bu pandemi bahanesi ile nerdeyse dürbünle bakacaklar. adamlarin maaslari tavan olduğundan hasta bakma ihtiyacı yok .
Sayın Müdür tabi beceriksiz siyasilerimiz yüzünden sizde ithal olduğunuzdan sanki ana baba es dostunuzmu hastaneye gidiyordu haberdar olasınız
Giden hastaya uzaktan bakıp baştan saviyorlar

Avatar
Fulya 2020-06-16 00:27:42

Bende hastane çalışanıyım hastanede durumlar kötü bir şekilde çok doğru bir karar aslında