17 Eylül 2019 Salı 14:22
Ağrı'da Ahilik Haftası Kutlandı!

Abide Meydanı önünde başlayan kutlama programı, Ağrı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği (ESOB) Başkanı Hayati Aydemir'in Atatürk Anıtına çelenk sunmasıyla başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam eden tören, protokoldekilerin günün anlam ve önemine dair konuşmalarıyla sona erdi. Eski Van Caddesi'nde devam eden kutlama programında ise Ağrı Valisi Süleyman Elban, AK Parti Milletvekili Ekrem Çelebi ve AK Parti İl Başkanı Abbas Aydın vatandaşlara ahilik pilavı dağıttı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KEMAL AMCA 2019-09-17 16:39:48

Allah aşkına böyle boş beleş işlerle uğraşmanın ağrıya ne faydası olacak. hemde ağrının en kodaman adamları bir araya gelmiş ,vur oynasın çal patlasın tadına gırgır şamata. lütfen memleket sorunları ile ilgilenin, öyle görünüyor ki kimsenin umurunda değil...