16 Ağustos 2018 Perşembe 14:20
Ağrı'da Alternatif Yollar Trafiğe Açıldı

Ağrı Belediyesi, Dörtyol kavşağında yapımına devam edilen Alt Geçit Projesi için planlanan alternatif yolları trafiğe açtı.

Ağrı Belediyesi tarafından yapımı devam eden Alt Geçit Projesi dolayısıyla kapatılan Dörtyol Kavşağı'nın neden olduğu trafik yoğunluğu en aza indirmek için alternatif yollar trafiğe açıldı.

Dörtyol Kavşağında yapımına başlanan Alt Geçit Projesi ile birlikte trafikte yaşanan sorunların en aza indirilmesi için daha önce kapalı olan Çocuk Şube Müdürlüğü yanındaki 707’nci sokak ve Çevik Kuvvet önünde bulunan Kurtuluş caddesi yapılan kontrollerin ve düzenlemenin ardından trafik akışına açıldı. Belediyemiz Abide meydanında bulunan giriş çıkışlarda trafiğin kilitlenmemesi için ise yol genişletme çalışması gerçekleştirdi.

Bu kapsamda kullanmak isteyen sürücüler, bugün itibari ile alternatif yolları kullanmaya başladılar. Trafiğe açılan yeni bağlantı yollarının trafik akışını rahatlatması bekleniyor.

Son Güncelleme: 16.08.2018 14:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.