13 Ocak 2019 Pazar 18:00
Ağrı'da Anjiyo Ünitesinin Montajı Yapıldı

Anjiyo Ünitesinin Montajı Yapıldı

Ağrılıların yıllardır gündeminde olan ve 24 Haziran seçimleri sonrasında AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi'nin "Ocak Ayında Anjiyo Ünitesi Kurulacak" sözleri sonrası merakla beklen Anjiyo Ünitesinde sona gelindi. 

Damar sertliği nedeni ile koroner arterlerin hangi bölgesinin ne kadar daraldığını veya tıkandığını tespit eden ve damar darlık veya tıkanıklıklarını tedavi eden Anjiyo Ünitesinin montajı tamamlandı. AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, en son AK Parti'nin Belediye Başkan Adayı Savcı Sayan'ın tanıtım programında dile getirdiği ve "Ocak ayı sonuna kadar Anjiyo Ünitesi kurulacak" demişti. Ünite Çelebi'nin verdiği tarihten daha erken bir zamanda kurularak test aşamasına geçildi.

ANJİYO ÜNİTESİNİ YERİNDE İNCELEDİ

Ekrem Çelebi, Anjiyo Ünitesinin son durumunu AK Parti Merkez İlçe Başkanı Latif Birgül ile birlikte yerinde inceledikten sonra, devlet hastanesinde yatmakta olan bazı hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti. Konuyu sosyal medya hesaplarından da paylaşan Çelebi "Ağrı Devlet Hastanemizdeyiz. Ağrı Devlet Hastanemize "Üst Düzey Dijital Anjiyo" cihazının kurulumu tamamlanmış olup,test aşaması ile Anjiyo Ünitesinde görev yapacak doktor ve diğer sağlık çalışanlarının eğitimleri tamamlandıktan sonra hizmete sunulacaktır. Sağlıklı günler dilerim. " ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.