20 Ekim 2019 Pazar 01:31
Ağrı'da Anjiyo  Yine Can aldı! Galerici Metin Kılıç Vefat Etti

Ağrının Sevilen Eşraflarından Metin Kılıç Vefat Etti

Ağrı eşrafından Bekir Kılıç’ın oğlu Kılıç Oto Galerinin sahibi Galerici Metin Kılıç (48)  bu gece geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitirdi.

Yıllardır Ağrı da Anjio ünitesinin olmaması nedeni ile yaşamını kaybedenler kervanına Metin Kılıç'ta katıldı. Kılıç saat 23:30 sularında geçirdiği kalp krizi sonrası getirildiği Ağrı Devlet Hastanesi nde anjio ünitesi bulunmadığı için yaşama veda etti.

Hükümet kanadının siyasileri Ağrı da şova devam ederken insan hayatının hiçe sayıldığı gerçeği bir kez daha yüzümüze çarpıldı.

Daha Kaç Defa Yazacağız!

Geçtiğimiz günlerde Ağrıda Haber olarak Anjiyo Ünitesi ila alakalı bir haberimizle gündeme taşımıştık. Malesef umursamaz siyasetçiler ve yetkililer yüzünden kalp krizi vakalarının bir çoğu ölümle sonuçlanıyor.

Galerici Metin Kılıç abimizde kalp krizi sonrası Anjio ünitesi bulunmayan Ağrı Devlet Hastanesinde yaşama veda etti.

48 yaşında kalp krizinden aramızdan ayrılan Metin Kılıç abimize Ağrıda Haber ailesi olarak Yüce Allah’tan rahmet, sevenlerine ve ailesine sabırlar dileriz.

4 çocuk babası Metin Kılıç'ın Cenazesi Ağrı’dan uçakla götürülüp Kocaeli körfez'de defin edilecektir.

Son Güncelleme: 20.10.2019 02:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ağrı li 2019-10-20 06:43:15

Kusura bakmayın vekilimiz olmadıgında daha ne canlar gidecek boşuna ugraşmayın siyasiler şov peşinde

Avatar
Yunus 2019-10-21 01:48:58

Adamlar köprü yaptık yol yaptık İstanbul a derken herkes alkışlıyordu, neden alkışladığının farkında olmayan bir topluma ne gerek var imkan vermeye

Avatar
Kemal aslan 2019-10-20 07:34:18

Devlet hastanesinide bir türlü anjiyo ünitesi açılmadı gitti ya bunda bir engelleme var ya da beceriksizlik
Yokmu bu memlekette özel angio unutesi açabilecek delikanli

Misafir Avatar
tekin 2019-10-21 11:57:44 @Kemal aslan

Erzurum'un küçük ilçesiyiz oranın siyasileri bırakır mı bize otelleri lokantaları nasıl dolacak acaba

Beğenmedim! (0)
Avatar
Yalçın aras 2019-10-20 11:29:28

Gerçekten yazık bu halka fiziki anlamda iyi bi hastane yapıldı ama içi boş herşeyde olduğu gibi 500.000 üzerinde yaşayan bi ilin haline bak içler acısı bi anjio ünitesinin olmamamsı bu devirde başka insanlar ölmeden bir an önce açolsın

Avatar
Hazar bulan 2019-10-20 19:03:43

Erzurum lobisini hafife almayın bizzat şahit oldum adamlar ağrı Muş Ardahan bayburt gibi iller olmazsa biz nidiciz diyorlardi Erzincan ve kars kabuğunu kırdı Tıp fakültesi açtılar biz daha anjiyo ünitesi acamiyoruz sahi hani Cumhurbaşkanı Tıp fakültesi açacağız dedi. Takip yoksa vekilin siyasetçin aç gozlu ihale peşinde koşan menfatci ise Kusura bakma sen her şeyi hakediyor sun

Avatar
Allah rahmet eylesin 2019-10-20 20:02:38

Çok üzülerek diyorum ağrı da hizmetler geç yapıyor bile diyemiyoruz yapılmıyor sahipsizlik bu kadar mi olur bir cihaz bu kadar mi zor getirmek bir doktor getiremiyorsan kimse kusura bakmasın vali de belediye başkanı da boş yere koltuğu işgal ediyor artık elinizi vicdanınıza koyun her yerde bu sorun size geldiği halde tek bir çözüm bulunmuyorsa ve yıllar 2020 yi ramak kala otur ağla ben şu parti o parti derdinde değilim şu olsun bu Olsun da değil sağlık olsun ama herkezin biraz fedakarlık yapması lazım köy caddeye bir sandik cihazın parası bir günde toplanır biz alalım artık ağrı halkı yolda ölmesin aileler göz yaşı dökmesin cozumsuz bir olay değil bir kendinizi koyun vefat eden ailenin yerine gerçekten vicdan kabul etmiyor yazacak kelime bulamıyorum ifade bile edemiyorum artık

Avatar
...... 2019-10-21 00:24:32

Tıp fakültesi olupta anjo ünitesi olmayan şehir. Ilginç

Avatar
İnsan 2019-10-22 07:24:29

Mekanı cennet olsun. Çok iyi bir insandı. Ağrıda belediye başkanı anca reklam yapar. Valisi duyarsız. Milletvekilleri başka bir alem. Dünya modernleşti bizim ağrı daha ilkel oldu. Yazık gencecik bir insan daha gitti. Acaba bu makm ve mevkide olanların başına böyle acı bir durum gelse ne yapardılar. Allah a havale ediyoruz. 4 çocuk yk yetim kaldı. Bu yöneticilerin vicdanları rahat olsun. Tani vicdan denen duygu varsa!!!