23 Aralık 2017 Cumartesi 11:27
Ağrı'da Aralık Ayında Yağmur Yağdı

Türkiye’nin en soğuk illerinden seçilen Ağrı’da havalar şaşırtıyor. Geçen senenin bu tarihinde vatandaşlar soğuktan dışarı çıkamazken bu sene yağan yağmur nedeniyle yerde neredeyse kar yok. 

Tarihinde bir ilki yaşayan Ağrı, Kış aylarının ortasına gelirken vatandaşlar yağan yağmurdan dolayı şaşkın durumda.

“Allah bozmasın,İnşallah böyle devam eder.”

Soğukların hat safada olmamasına yanıt veren Ağrılı vatandaş Osman Kayhan:

“Havaların böyle gitmesi küresel döngü açısından pek iyi olmayabilir, sonuç olarak her şehrin yaşaması gereken mevsimler mevcut. Fakat Ağrı’da havaların böyle olmasından eminim kimse şikayetçi değildir.

Geçen sene bu zamanlar soğuklardan dışarı dahi çıkamazken bu sene yerlerde kar kalmadı. Yine geçen sene her tarafımızı sarıp çıkarken şimdi önümüz açık gezebiliyoruz, Kar yerine yağmur yağması işimize geliyor, hem soğuk olmuyor hem kar ile gelen su ihtiyacı yağmur ile karşılanmış oluyor. Allah bozmasın İnşallah böyle devam eder.” dedi.

Son Güncelleme: 23.12.2017 12:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.