30 Haziran 2021 Çarşamba 16:29
Ağrı'da Aşılama Programına Destek!

İllere göre açıklanan haftalık risk tablosunda riskli illerden olan Ağrı'da aşılama çalışmasına katkı sunmak adına TÜGVA Ağrı İl Temsilciliği binası bahçesinde aşı standı kuruldu.

Erzurum Caddesi üzerinde yer alan il temsilciliği bahçesine kurulan stantta temsilcilik üyesi ve gönüllüleri aşı olmanın yanında caddeden geçen halkıda aşı olamaya davet ettiler.

Yapılan çalışma hakkında bir değerlendirmede bulunan İl Temsilcisi Abdulkadir Toğrul, "Son zamanlarda devletimizin bütün birimleri Coronavirusle mücadelede sürdürmüş olduğu ortak akıl ve bilinç halkımızın da aşılanma kampanyasına yönelmesine ve aşı yaşının 18 yaşına düşürülmesine vesile oldu. Bu vesileyle bizler de aşılanma kampanyasına destek vermek amacıyla çalışmalara destek verdik." dedi.

Gün içinde gençlerin ve halkın ilgi gösterdiği aşılanma çalışmaları memnuniyetle sona erdi.

Son Güncelleme: 30.06.2021 16:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.