26 Mart 2017 Pazar 19:10
Ağrı'da bin 245 ek istihdam sözü verildi

Ağrı Valiliği makamında düzenlenen "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" programına Ağrı Valisi Musa Işın ve kentte inşaat sektöründe faaliyet gösteren iş adamları katıldı.

İŞKUR İl Müdürü Giyas Güven, yaptığı açıklamada, istihdamı artırmak için başlatılan milli seferberlik çerçevesinde yapılan teşvik ve desteklerden il genelindeki tüm işverenlerin en yüksek düzeyde yararlanması amacıyla etkinlikler düzenlediklerini belirtti.

Programın işverenlere çeşitli kolaylıklar getirdiğini belirten Güven, inşaat sektöründe faaliyet gösteren iş adamlarından bin 245 istihdam ek sözü aldıklarını bildirdi.

agrida-bin-245-ek-istihdam-sozu-verildi.jpgagrida-bin-245-ek-istihdam-sozu-verildi-001.jpgagrida-bin-245-ek-istihdam-sozu-verildi-002.jpgagrida-bin-245-ek-istihdam-sozu-verildi-003.jpg

Son Güncelleme: 18.01.2018 06:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.