26 Ağustos 2020 Çarşamba 17:52
Ağrı'da bir Banka daha karantinaya alındı

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde, bir personelin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıkması üzerine banka şubesi karantinaya alındı.

Denizbank Doğubayazıt Şubesi'nde çalışan bir personelin Kovid-19 testinin pozitif çıkması üzerine banka şubesinde de önlemler alındı. Banka şubesi karantinaya alınırken şube içinde temizlik ve dezenfekte işlemleri başlatıldı.

Doğubayazıt ilçesi Denizbank şubesi tarafından müşterilerine gönderilen mesajda:

''Değerli müşterimiz, koronavirüs salgının oluşturabileceği risklere karşı, sizlerin ve çalışanlarımızın sağlığını korumak adına 26 Ağustos çarşamba gunü itibariyle Doğubayazıt şubemizde geçici bir süre ara verilecektir.

Şubemiz hizmet vermeye başladığında sizi tekrar bilgilendireceğiz. Bu sürede işlemlerinizi diğer şubelerimizden , ATM'lerimizden , Mobildeniz ve İnternet Şubemizden gerçekleştirebilirsiniz.''

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hülya 2020-08-27 19:05:23

Ya bence bütün ilçeyi karantinaya alsalar cok iyi olur ordaki bir çok insanlar virüs kapmis