26 Ocak 2022 Çarşamba 16:09
Ağrı'da bir buçuk metreyi bulan kar, ekipler tarafından temizleniyor

Ağrı'da etkili olan kar yağışının ardından Ağrı Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kar küreme, tuzlama ve yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kar çalışmaları ile ilgili konuşan Ağrı Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Alpaslan, "Şehrimizde yer yer bir buçuk metreyi bulan kar çalışmalarını ekiplerimizle beraber 24 saat sıfırın altında eksi 30 dereceyi bulan soğuklarda sürdürmekteyiz. Bu çalışmalarla ilgili halkımıza da yardımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Başka belediyeler gibi serzenişte de bulunmuyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yağan 20 santimetrelik kardan dolayı mega şehrin ne hale geldiğini gördük. İstiyorlarsa kendilerine de ekiplerimizle beraber yardıma gidebiliriz. Bu konuda herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 26.01.2022 16:13
Anahtar Kelimeler:
Ağrı Belediyesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.