07 Ekim 2021 Perşembe 17:12
Ağrı'da Cami, Din Görevlileri ve Vefa konferansı yapıldı

Ağrı'da Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında “Cami, Din Görevlileri ve Vefa” konulu bir konferans düzenlendi.

Ağrı İl Müftülüğü, her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Kültür ve Kongre Merkezi konferans salonunda bir program düzenledi. Her yıl bir tema ile kutlanan programın bu yılki teması Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından “Cami, Din Görevlileri ve Vefa” olarak belirlendi. Programa davet edilen emekli İl Müftüsü Necati Akkuş bu konuda bir konferans verdi.

Programda konuşan Vali Osman Varol, “Bizlerin gelecek kuşaklara aktarmamız gereken bir inancımız, yaşamımız ve aile yaşantımız var. Din görevlilerimize bu değerlerimizi gelecek nesillere aktarma konusunda büyük bir rol düşüyor” dedi.

Son olarak Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle gerçekleştirilen etkinliklerde başarı gösteren hocalara Vali Varol tarafından plaket verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ömer 2021-10-07 22:00:36

Vefayı anlatan Ağrının eski Müftüsüne soruyorum bu gelişinizde hangi hemşerimize gidip eski günleri yadettiniz. Yoksa geçen yıl olduğu gibi yine ekmeğini yediğiniz çayını içtiğiniz ve size hürmette kusur etmeyen hemşerilerimize vefa göstermediniz mi? Halbuki Cumhuriyet caddesinde geçişinizde kaç esnaf sizi ve eski günlerdeki dostluğunuzu hatırlayıp kendilerine bir selam bile vermeyişinize iç çekti. Necati hocam! Vefa sizi sevene ve hürmet edene karşı sizin de kayıtsız kalmamanız değil midir?