22 Ekim 2022 Cumartesi 00:59
Ağrı'da çiftçilere hibe ile tohum dağıtımı yapıldı

Tarım Bakanlığı ve Ağrı Valiliği destekleriyle, Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi (TAKEP) çerçevesinde hayata geçirilen "Yem Bitkileri Projesi ve Ata Yadigarı Kırik Buğday Yetiştiriciliği Projesi" ile Tarım Park'ta Tohum Dağıtım Töreni düzenlendi. Saygı duruşu bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda, 250 çiftçiye yüzden 50 hibe ile toplam 100 bin kilogram yem bitkisi tohumu, 90 çiftçiye ise yüzde 75 hibe ile toplamda 27 bin kilogram buğday tohumu dağıtıldı.

Programda konuşan Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, göreve başladığı ilk günden beri Ağrı'nın potansiyellerini keşfetmeye gayret ettiklerini dile getirerek, Ağrı'nın gelişen birçok sektörü içerisinde, tarım sektörünün de potansiyelinin ortaya çıkarılması ve geliştirilmesi için çeşitli çalışmalar yapıldığını belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.