11 Nisan 2019 Perşembe 22:22
Ağrı'da Din Görevlileri Arasında Kur'an-ı Kerim ve Ezan Yarışması

Ağrı'da Din Görevlileri Arasında Kur'an-ı Kerim ve Ezan Yarışması

Diyanet İşleri Başkanlığınca her yıl "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle; Türkiye’nin her bir il ve ilçesinde Hafızlık, Ezanı Güzel Okuma, Etkili Hutbe Sunumu ve Kur’an-ı Kerimi yüzünden okuma yarışması tertip edilmektedir.

Bu çerçevede Ağrı İl Müftülüğü tarafından Merkez Camiinde din görevlileri arasında Hafızlık, Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma, Ezanı Güzel Okuma ve Hutbe Okuma yarışmaları düzenlendi.

İl Müftüsü Tandoğan TOPÇU’nun başkanlığını yaptığı jüride; İl Müftü Yardımcısı Murat SARI, Hamur İlçe Müftüsü Haydar DARAKCI, A.İ.Ç.Ü Öğr. Görevlisi Dr. Hasan HALİLOĞLU, İmam Hatip Lisesi Meslek Dersleri Öğretmeni Halis DEMİR ve İl Vaizi Nuri ARSLAN görev aldılar.

Buna göre Etkili Hutbe Okuma Yarışmasında:

1.İsmail ŞENGÖR 2.Ömer TÜM 3.Dinçer MUĞLU

Ezanı Güzel Okuma Yarışmasında:

1.Said Nur DAŞDEMİR 2.Fuat TURAN

Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması sonucunda

1.İsmail AKDEMET 2.Ömer KILIÇ 3.Rıdvan EKİNCİ

Yukarıda ki sıralama oluştu.

Yapılan yarışmaların ardından İl Müftüsü Tandoğan TOPÇU “Din Görevlilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamı diliyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.