12 Nisan 2019 Cuma 11:01
Ağrı'da Din Görevlileri İle Tecrübe Paylaşımı Konferansı

Diyanet İşleri Başkanlığı Personeli arasında iş birliği ve tecrübe paylaşımı sağlamak bağlamında proje ve örnek çalışması ile öne çıkmış din görevlileri arasından İstanbul Fatih Müftülüğü Karaali Mescid-i Uzman İmam Hatibi Mehmet ATALAY, Ağrı İl Müftülüğünün daveti üzerine Ağrı'ya gelerek meslektaşları ile buluşup onlarla tecrübe paylaşımında bulundu.

Kültür ve Kongre Merkezi Konferans salonunda gerçekleşen program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından açılış konuşması yapan İl Müftüsü Tandoğan TOPÇU Camilerin İslam tarihindeki önem ve fonksiyonlarına değindikten sonra özetle şunları ifade etti: Beytullah’ın şubeleri olan camilerin görevlileri yüklendikleri misyon itibariyle önemli bir yere sahiptir. Bu nedenle toplumda önemli görevleri ifa ederler. Görevi samimiyetle yapmak için de dert sahibi olmak lazımdır. “Bir toplum kendi hal ve vaziyetlerini değiştirmedikçe Allah onları değiştirmez” anlayışını iyi kavramak lazımdır. Üzerimize düşen görevlerimizi iyi bir şekilde ifa etmeliyiz.”dedi

Daha sonra İstanbul Fatih Müftülüğü Karaali Mescidi Uzman İmam Hatibi Mehmet ATALAY yaptığı örnek projeler ve çalışmalar hakkında sunum yaptı.

Program plaket takdimi ile program sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.