25 Eylül 2017 Pazartesi 10:01
Ağrı'da Diyaliz Hastalarına moral Pikniği düzenlendi

AĞRIDA DİYALİZ HASTALARINA MORAL PİKNİĞİ
Ağrı
’da Yaklaşık 200.kişilik hemodiyaliz hastası ile hasta yakınlarına yönelik her yıl düzenlenen moral ve motivasyon etkinliği TRT Park Piknik Alanında halaylar eşliğinde güzel bir şekilde yapıldı.    

Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Op. Dr. Ali BULUT, İdari Hizmet Başkanı Mehmet YILDIZ, Ağrı Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Aykut BAŞER, Ağrı Devlet Hastanesi Müdür Yardımcıları, Diyaliz sorumlu Hemşiresi Menzile DOĞAN, Hemşire ve Yardımcı personellerin katılımları ile ‘Ağrı Trt Park Piknik Alanında gerçekleştirildi. Etkinlikte sazlar çalındı, halaylar çekildi, birbirinden lezzetli yemekler ikram edildi. Yemek servislerinin ilgili yöneticiler tarafından yapıldığı pikniğe katılım yoğundu.

Genel Sekreter Op. Dr. Ali BULUT, bu tür etkinliklerin hastaların bedenen iyileşmelerinin yanı sıra ruhen ve sosyal iyileşmeye de katkı sağladığını bu nedenle önemsediklerini dile getirdi. Ağrı Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Aykut BAŞER, ‘Hastaların iyileşeceğine olan inancı ne kadara yüksek tutularsa iyileşme süreci de o kadar kısalmaktadır. Bu süreçte de hasta-aile-hekim işbirliği halinde olmalıdır. Etkinliğimiz de hasta ve yakınları ile güzel bir gün geçirdiklerini, hastaları hastane ortamından farklı bir alana taşıyarak moral-motivasyonlarına katkı sağlamak olduğunu söyledi.

‘İNANÇ YÜKSEK TUTULMALI’

Sosyal destek amaçlı düzenlenen etkinliğe ilişkin değerlendirmede bulunan İdari Hizmetler Başkanı Mehmet YILDIZ, “Bu etkinliğimizi yaygınlaştırmak istiyoruz. Hastaların iyileşeceğine olan inancı ne kadara yüksek tutularsa iyileşme süreci de o kadar kısalmaktadır. Bu süreçte de hasta-aile-hekim işbirliği halinde olmalıdır. . Yapılan etkinlikten son derece memnun olduklarını dile getiren hasta ve hasta yakınları, güzel bir gün geçirdiklerini, açık havada yapılan bu sosyal destek etkinliğinden mutlu olduklarını söyleyip emeği geçenlere teşekkür ettiler.

agrida-diyaliz-hastalarina-piknik.jpgagrida-diyaliz-hastalarina-piknik.jpgagrida-diyaliz-hastalarina-piknik-001.jpgagrida-diyaliz-hastalarina-piknik-002.jpgagrida-diyaliz-hastalarina-piknik-003.jpg

                                       

Son Güncelleme: 18.01.2018 08:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.