03 Ekim 2018 Çarşamba 16:56
Ağrı'da Dünya Yürüyüş Günü Etkinliği

Ağrı'da 3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü etkinliği çerçevesinde sağlıklı yaşam yürüyüşü yapıldı.

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı kapsamında Dünya Yürüyüş Günü etkinliği çerçevesinde sağlıklı yaşam yürüyüşü gerçekleştirildi.

Gün nedeniyle bir açıklama yapan Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Cemal Eroğlu, gün nedeniyle kısa bir yürüyüş gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Eroğlu, "Sağlıklı yaşama dikkat çekme amacıyla yaptığımız bu yürüyüşte özellikle öğrencilerimize genç yaşta bu bilinci aşılamaya çalışıyoruz. Sağlıksız beslenme sebebiyle günümüzde giderek artan obezite sorununun yürüyüşle en temel bir şekilde aşılabileceğini değerlendiriyoruz. Herkesin Dünya Yürüyüş Günü'nü kutluyorum. Yürüyüşün ardından mobil araçta protokol üyeleri ve öğrenciler yaşamsal değerlerini ölçtürerek yaşam kalitesini analiz ettirdiler." ifadelerini kullandı.

Yürüyüşe, Vali Yardımcısı Ahmet Canpınar, İl Sağlık Müdürlüğü yöneticileri, personeller, ortaokul ve lise öğrencileri ile kamu kurum çalışanları katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.