18 Ağustos 2017 Cuma 12:08
Ağrı'da Düzenlenen Kardeşlik ve Spor Turnuvası Sona Erdi

Ağrı’da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen ve günü birlik spor alanların oluşturulmasıyla yapılan “Kardeşlik ve Spor Turnuvaları” sona erdi.

Sporun birleştirici, bütünleştirici ve kaynaştırıcı gücü kullanılarak bölge halkının bireysel ve toplumsal gelişiminin sağlanması, sporun yaygınlaştırılması ve spora olan ilginin arttırılmasını hedefleyen “Kardeşlik ve Spor Turnuvaları” Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Ağrı Belediyesi tarafınca ortaklaşa düzenlendi. Plaj Voleybolu ve Badminton branşlarını kapsayan etkinliğin finali 15 Nisan Spor Salonu önünde yapıldı.

Final müsabakalarının yapılmasının ardından turnuvada dereceye giren sporculara madalyaları yanı sıra eşofman takımı protoköl tarafından takdim edildi. Düzenlenen madalya töreni sonrasında ‘Kardeşlik ve Spor Turnuvaları’na katılım sağlayan sporculara kura yoluyla 2 bisiklet hediye edildi. Bisiklet kazanan Enes Kızılkaya ve Ferdi İlhan çok mutlu olduklarını belirterek, bu organizasyonu düzenleyen Gençlik ve Spor Bakanlığına teşekkür ettiler.

-''Valimiz ve Belediye Başkanımız Sayın Süleyman Elban'a teşekkür ederim''

İl Müdürü Aziz Sinan Alp yaptığı konuşmada;

''Kardeşlik ve Sporun birleştiği organizasyona katılım sağlayan sporcularımıza ve ilimiz halkına ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz. Ayrıca bizlere destek veren başta Valimiz ve Belediye Başkanımız Sayın Süleyman ELBAN’a ve emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.'' dedi.

“Kardeşlik ve Spor Turnuvaları” finalini Gençlik ve Spor Bakanlığı Temsilcisi Kenan Atikol, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, Spor Şube Müdürü Cemil Budak, Hamur Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Yusuf Öner, antrenörler, spor severler ve çok sayıda sporcu izledi.

agrida-duzenlenen-kardeslik-ve-spor-turnuvasi-sona-erdi.jpgagrida-duzenlenen-kardeslik-ve-spor-turnuvasi-sona-erdi-001.jpgagrida-duzenlenen-kardeslik-ve-spor-turnuvasi-sona-erdi-002.jpgagrida-duzenlenen-kardeslik-ve-spor-turnuvasi-sona-erdi-003.jpgagrida-duzenlenen-kardeslik-ve-spor-turnuvasi-sona-erdi-004.jpgagrida-duzenlenen-kardeslik-ve-spor-turnuvasi-sona-erdi-005.jpgagrida-duzenlenen-kardeslik-ve-spor-turnuvasi-sona-erdi-006.jpgagrida-duzenlenen-kardeslik-ve-spor-turnuvasi-sona-erdi-007.jpg

Son Güncelleme: 18.01.2018 10:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.