16 Kasım 2019 Cumartesi 22:42
Ağrı'da Eğitim İlk Ara Tatiline Girdi

"Ara tatili en iyi şekilde değerlendireceğiz"

Ağrı Milli Müdürü Mehmet Faruk Tekin, ara tatilin istirahat dönemi olmadığını, öğrencinin daha dinç okuluna başlaması için gayretlerinin olduğunu kaydetti.


2019-2020 Eğitim Öğretim Yılının ilk ara tatili olan bir haftalık süreç bugün başladı. Bu sürecin iyi değerlendirme çabasında olduklarını belirten Ağrı Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, öğrencilerin bu dönemi boş geçirmeleri yerine bir takım etkinlikler ile geçirmeleri için çalışmalar yaptıklarını belirtti.


Tekin, bu dönemi öğrenci, öğretmen, velilerle birlikte çeşitli aktiviteler düzenleyeceklerini bu süreçte öğrencilerin okul ortamından uzaklaşmadan bir hafta sonunda daha dinç okullarına başlayacaklarını söyledi.

Faruk Tekin, "Bugün itibari ile ara tatil başladı. Ara tatili bir dinlenme olarak görmüyoruz. Bu ara tatilin Öğretmenler günü haftasına denk gelmesi münasebeti ile etkinlikler ile geçirmeyi düşünüyoruz. BU konuda Bakanlığımızın da yaptığı çok ciddi bir çalışma var. Bir hafta boyunca çocuklarımızı okul dışı çeşitli aktivitelerle günlerini değerlendirmek istiyoruz. Kitap okuma, sportif faaliyetler, kültürel faaliyet ve geziler. Yapacağımız etkinliklerden bazıları. Bu bir hafta boyunca öğretmen, öğrenci ve velililerin dahil olduğu etkinliklerimizi gerçekleştireceğiz.

Süreç içinde öğrencilerimiz hem dinlenmiş olacaklar ve hem de okul ortamından uzaklaşmakla beraber, okula tekrar döndüklerinde daha dinç, daha zinde okula başlayacaklar.

Bu ara tatili daha etkin kullandıkları için başarılarında iyi olacağını düşünüyoruz. Bu ara tatil bizim için ilk ama en iyi şekilde değerlendireceğimiz bir dönem." dedi.


 

Anahtar Kelimeler:
AğrıEğitime Ara Tatil
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.