29 Ağustos 2019 Perşembe 20:04
Ağrı'da Ekmeğe Yüzde 25 Zam! Vatandaş Tepkili!

Ağrı’da ekmeğe yüzde 25 oranında zam yapıldı. Yapılan zam doğrultusunda 20 Ağustos Salı gününden itibaren 210 gramı 1 TL’den satılan ekmeğin artık 1.25 TL'den satılacağı belirlendi. Ağrı'lı ekmek üreticileri tarafından uzun zamandır beklenen ve yüzde 25 olarak belirlenen zam Ağrı'lı vatandaşlar tarafından tepki aldı!

Vatandaş Ekmek Zammına Tepkili!

Ağrı esnaflarından Erkan CAYAR (eSc saat takı ) Yaptığı açıklamada, tüm ülke olarak ekonomik krızden geçtiğimiz bu dönemde , temel ihtiyaçlara gelen zamlarla insanların ailesini geçindirmesin çok zorlaştığını , bu zamların okul ve kış masraflarınında gelmesi ile çoğu insanlarımızın zor bir süreçten geçmesine sebep olacaktır. Temennim yetkililerin bir an önce halk ekmeğine önem verip halka ekmeğine bir an önce önem vermeleridir. dedi.

Ağrının bir diğer esnaflarından biri olan, Ahmet SEPİN ( Zerda Perde ) ise yaptığı açıklamada,

Ekmeğe yapılan zammı doğru bulmuyorum. Bizim memleketimizin gelir gideri zaten belli. Ben ekmeğe yapılan bu zamla ilgili yetkililerden rica ediyorum bu duruma el atsınlar. Şu durumda yani evine ekmek dahi götürecek durumu olmayan insanların bile var olduğu şu durumda bu zam gerçekleşmemeliydi diyerek ekmeğe yapılan yüzde 25'lik zamma tepki gösterdi.

Son Güncelleme: 29.08.2019 20:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ateist 2019-08-30 15:50:23

mmmmeeeeeeeeeeeeeeee mmmeeeeeee mmmeeeee

Avatar
KAZIM DEMİRCİ 2019-08-31 13:36:44

Elhamdullilah Reis başımızda, ne eksiğimiz var, vatanın dört bir yanı hain düşmanla çevrili, s400 aldık, su57 de alacağız, başkanım sağ olsun varsın aç kalalım. canım sana feda reis ..